Solaklar Ortaokulu

Belgegeçer : 2623193535
WEB https://solaklaroo.meb.k12.tr
Adres : Durhasan Mah.Solaklar Mevkii No 90 İzmit
VİZYON : Her öğrencinin özel olduğunu bilen, her öğrenciyi kendi kapasitesinin zirvesine ulaştırmayı amaçlayan, çocukların çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bireyleri olarak yetiştirmelerinde anne babaların kendi eğitimlerini sürekli kılan ve çocuklarının eğitimlerinde vazgeçilmez olan, her zaman daha ileriyi amaçlayan örnek ve önder bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Okulumuz çağdaş bir eğitim ortamı yaratarak sürekli gelişmeyi sağlayan eğitimcilerimiz ile çocuklarımızı ortaöğretime ve hayata hazırlanmasında, etkin olarak kaliteyi arttırmak için varız.
BAŞARILAR : 2016 Yılı Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasında Grupta 3´ncü olduk. E-GRUBU SOLAKLAR ORTAOKULU DERECESİ 3. PUANI: 190

Saatler : 09:00 / 15:10
Lojman : - Sayısı:1
Servis : Taşımalı okul kapsamında